De melkveehouder met de zieke koeien


Ik besloot hem op te zoeken en bij aankomst rook ik al de afwijkende zieke geur in de stallen. "Bertine, kun je me helpen?" Hij keek me wanhopig aan. Natuurlijk wilde ik proberen om genezing op gang te brengen en energetisch straalde ik alle dieren in. Op afstand deed ik dit ook naar de stallen. De tegenkracht die hierbij ontstond, deed mij wankelen en ik voelde dat ik voor deze dag de behandeling moest staken.

Bij het volgende bezoek werden de stallen met salie uitgerookt en een ritueel werd uitgevoerd. Ik ontdekte een doodzieke koe die zich duidelijk offerde voor de hele kudde. Liefdevol straalde ik het dier in, waarbij de boer mij te kennen gaf dat mijn hulp haar niet meer zou baten. "De koe krijgt vanavond een spuitje en mag inslapen".Maar ik wilde de koe in liefde laten sterven en gaf het deze kracht.

Op verzoek van de boer onderzocht ik de stier en tot mijn verbazing ontdekte ik een energetisch teken van de letter V in zijn lichaam. Toen ik het dier behandelde kwam er een emotie vrij en het vreemde ervan was dat hierna de hele kudde tot rust kwam. Een stiertje huppelde vrolijk achter mij aan.

Twee weken later belde de boer mij op en riep uit, "Bertine, ik geloof mijn eigen ogen niet, maar alle koeien zijn genezen." Dankbaar ben ik voor dit wonder en dat ik genezend medium mag zijn.

Terug naar het overzicht

© 2008-2024 Medium Bertine.                      |                     Concept & Design   CreArtions Multimedia